Varázsgombolyag
   
   

BEJELENTKEZÉS

E-mail *
Jelszó *
 
Elfelejtettem a jelszavam...
Fonalshop, a fonal webáruház

Workshop


Horgolt női top

 

Az utóbbi években ismét fokozatosan tért hódított a kézimunkázás. Nem titkolt célom, hogy idősebbeknek és fiatalabbaknak egyaránt kedvet csináljak a kötéshez és a horgoláshoz. Mindez egy családias hangulatú kreatív kézműves foglalkozáson valósulna leginkább meg, ezért elhatároztam, hogy honlapom segítségével kötő és horgoló tanfolyamot hirdetek meg.

 

Szeretnéd Te is egy ilyen saját készítésű poncsóban elkápráztatni barátaidat és ismerőseidet?

 

Ha a válaszod igen, akkor itt a lehetőség, hogy tervedet megvalósítsd!

 

 

Kötőtűk

 

Kötő és horgoló tanfolyamok indulnak Debrecenben kezdőknek (újrakezdőknek) és haladóknak kreatív klubfoglalkozás keretein belül igény szerinti heti gyakorisággal. A foglalkozások folyamatosan, az aktuális igényeknek megfelelően indulnak, a tanfolyamokról érdeklődni itt lehet.

 

Az érdeklődők kézi kötést és horgolást tanulhat. Szeretettel várok mindenkit, aki szeretne kötni, horgolni tanulni, szeretné kézimunka tudását fejleszteni, ismereteit gyarapítani, és szeretne egy vidám alkotó közösségben részt venni.

 

A tanfolyam első találkozóján lehetőség lesz megbeszélni az igényeket, és felmérésre kerül a jelentkezők gyakorlottsága is. Ennek alapján készül el majd a kézimunka klub tematikája. 
   
 
MINTÁK  |
BLOG  |
© 2011 - VARÁZSGOMBOLYAG - MINDEN JOG FENNTARTVA | oldalterv: gyöngy dániel